Mijn favorieten

Taxaties

U wilt de waarde weten van uw woning om voor u bekende redenen. Een taxatie geeft u hier antwoord op. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Dat kan bij Blaak Makelaardij. Mike van der Ven is de NVM makelaar van Blaak Makelaardij, ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en daarmee een gecertificeerd NWWI taxateur.
 
Blaak Makelaardij heeft de nodige referenties voor de taxatie en veel kwalitatief goede informatie tot zijn beschikking. Door de actualiteit is uw Blaak NVM-makelaar zeer goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en de huidige regionale situatie. Een van de essentiële punten om de waarde van uw onroerend goed te kunnen bepalen.

De waarde van uw woning is mede afhankelijk van het doel van de taxatie. Uw Blaak NVM-makelaar vraagt daarom altijd vooraf naar het doel van de waardebepaling. Mogelijke doelen van een taxatie zijn: een hypotheek aanvragen, de waarde voor fiscale doeleinden bepalen of het afsluiten van een opstalverzekering. Bij ieder doel hoort een bepaalde taxatiewaarde. 

Uw Blaak NVM-makelaar taxeert op een afgesproken tijdstip uw woning. Hiervoor heeft hij het eigendomsbewijs, de kadastrale gegevens en de tekeningen van uw woning nodig. Tijdens de taxatie let de makelaar onder andere op de staat van het onderhoud, de ligging en omgeving en de gebruikte materialen. Verder is hij als geen ander op de hoogte van de marktsituatie. 

Uw Blaak NVM-makelaar legt na de taxatie al zijn bevindingen in een taxatierapport vast. Blaak Makelaardij hanteert daarbij een uniform taxatiemodel. Blaak makelaardij is erkend NWWI taxateur.
 
 

O
p zoek naar een NWWI taxateur?
Neem contact op met Blaak Makelaardij en informeer naar onze concurrerende tarieven!