Mijn favorieten

Blaak Hypotheken: erkende hypotheekadviseurs

Hypotheek

Het huis van uw dromen gevonden?

Dan bent u op zoek naar de juiste hypotheek!

Vrijblijvend advies

Wij hebben de mogelijkheid om te bemiddelen voor een groot aantal hypotheekaanbieders in Nederland, en kunnen u dus van een onafhankelijk advies voorzien.

Een afspraak maken

Bel ons via 024 366 0000 voor een afspraak met Blaak Hypotheken voor een vrijblijvend advies. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Niet enkel voor de aankoop van een nieuwe woning, maar misschien ook voor een aantrekkelijk alternatief voor de huidige financiering.

Deskundige adviseurs 

Onze hypotheekadviseurs zijn Erkend Hypotheekadviseur. Deze erkenning (keurmerk) wil zeggen dat u er vanuit kunt gaan dat u met een deskundige en vakbekwame adviseur te maken heeft. Een goed hypotheekadvies gaat namelijk om meer dan geld alleen, daarom heeft een erkend hypotheekadviseur kennis op verschillende vakgebieden: belastingen, verzekeringen, toekomstvoorzieningen en financieringen.

De voordelen op een rij:

  • Wij staan garant voor een scherpe onafhankelijke aanbieding omdat we voor veel geldverstrekkers kunnen bemiddelen.
  • U bent zeker van een vakbekwaam en kwalitatief advies door een erkend hypotheekadviseur.
  • Wij beperken ons niet tot alleen een hypotheekadvies, maar verzorgen de complete financiële planning; pensioenen, belastingen en verzekeringen. Dit alles uiteraard afgestemd op uw persoonlijke situatie.
  • Wij coördineren de complete afhandeling van alle documenten. U heeft hierbij 1 aanspreekpunt.
  • Ook in de toekomst informeren wij u over veranderingen in het financiële klimaat, zodat de gevolgen voor uw persoonlijke situatie kunnen worden bekeken.